Loading...
"Jeg har været på kursus i indføring i tarotkort hos Louise. Det er nogle meget omfattende tarotkort og det kan godt virke temmelig uoverskueligt inden man kommer i gang.

Heldigvis er Louise meget vidende omkring kortene og er rigtig dygtig til at uddrage det vigtigste og på den måde gøre det mere tilgængeligt for en nybegynder.

Efter en gennemgang af kortene, var vi i gang med at lægge kort for os selv og hinanden. Det er godt at øve sig fra gang til gang, da den bedste måde at lærer kortene på, er ved at bruge dem. Og så var det dejligt at have Louise som vejleder, når kortene skulle tolkes.
 
Det spændende ved kortene er, hvor meget de kan fortælle og hvor gode de er til at man kan få øjenene op for, at der noget man skal kigge på i sit liv.
 
Og med Louise er man ekstra godt hjulpet"

/Birgitte Moesgaard
http://www.betri.dk

"En meget varm anbefaling af Louises tarot kursus  

I efteråret 2013 deltog jeg sammen med fem andre i et tarot kursus hos Louise. Louise er en meget varm og kærlig person, samt en virkelig kompetent underviser. Hun er på en og samme tid struktureret og kreativ.

Louise brænder for tarotkortenes fascinerende univers og formidler kortenes betydning klart og forståeligt.

Louise besidder stor indføling, hvilket er vigtigt – både som underviser og som læser af kortene.

Kære Louise, en kæmpestor tak til dig"

/Annie Madsen

 "Louise's ro og blidhed skaber et trygt rum, hvor ens indre nysgerrighed tillidsfuldt kan udfolde sig frit under læsningerne.

Udover at Louise er fantastisk dygtig til at formidle kortenes budskaber på en kærlig og direkte måde (uden slørende indpakning) - så er der også tid og rum til refleksion og bearbejdning af det kortene fortæller - det giver, for mig, ro og støtte til endnu dybere indsigt"

/Anja Smed
http://www.åndedrætsskolen.dk

 

"Jeg har fået en meget større og mere dybdegående viden om tarotkortenes betydning. Gode råd til, hvordan jeg kan lægge kort og oplæg for andre. Super godt materiale, der er nemt at gå til og nemt at forstå. Ikke mindst har jeg mødt nogle utrolig søde medkursister, og Louise.

Det bedste ved kurset var at møde andre med samme interesse. Den gode gennemgang af kortene, og introduktion til nye oplæg, og prøve dem selv. Jeg vil glæde mig til opfølgende kurser.

Jeg har haft to helt fantastiske weekender i tarottens tegn. Jeg har mødt nogle dejlige kvinder med samme interesse, og så kan jeg kun anbefale Louise som underviser. Hun gør det utroligt godt, hun gør det let forståeligt, og der var mange ting der faldt på plads hos mig, på de 4 dage, vi var sammen.

Fantastisk :)"

/Louise Udsen

 

"Jeg har fået en meget fin indføring af hvad tarotkort er.

Det bedste ved kurset var Louises store viden - at vi var så få på kurset og at det strakte sig over to weekender.

Louises tarotkursus kan virkelig anbefales, hvis du har lyst til at lære om tarotkort og deres betydning."

/Rita Damving

"Jeg har været så heldig at være kursist på et af Louise´s tarotkurser. Det var for mig en meget meget berigende oplevelse at lære alle kortenes betydning at kende. 

Alle fik vi mulighed for, at lægge forskellige oplæg med vores, hver især spørgsmål, det var så inspirende og udviklende at se hvad tarotten sagde. Jamen det er jo sandt hvad kortene siger.

Der er intet, der er tilfældigt og kortene har altid fascineret mig.

I dag bruger jeg kortene hvis jeg har nogle personlige spørgsmål. Kortenes svar guider mig og viser mig retning.

Jeg kan på det varmeste anbefale et tarot kursus eller et oplæg hos Louise. Du vil blive mødt af en vidunderlig, humorristisk, hjertevarm og seriøs tarotoplægger.

Louise du er en engel"

/Gitte Hovmand
https://gittehovmand.dk/

 

"Louise er en kapacitet inden for tarotkort, og jeg var heldig at deltage på et af hendes kurser. Det har givet mig en rigtig god forståelse for principperne i kortene, både for de enkelte kort og for visse oplæg.

Hun har en inspirerende og meget kærlig tilgang til kortene, som jeg har været meget glad for at få indblik i.

Hendes store viden og den solide erfaring, hun har erhvervet sig gennem mange år, kombineret med hendes helt unikke blidhed og forståelse gør, at det, jeg fik med fra kurset, var af meget høj kvalitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale hendes kursus."

/Vibe Wellejus

 

"Det jeg har fået ud af tarotkurset er den grundlæggende viden om kortene på den mest håndgribelige og jordnære måde. Basic and down to earth.

Det bedste ved kurset var Louises velforberedelse og tålmodighed. At lære at se hvordan kort spejler vores problemstillinger.

Jeg vil varmt anbefale Louise, både som tarotlægger og kursusleder. Hun er velforberedt, struktureret og nærværende. Jeg er meget glad for at have deltaget på hendes kursus og fik lært kortene på en jordnær måde."

/Chi Yin Ho
http://www.chiyinbalance.dk

"Jeg har fået alt ud af det kursus, som jeg ønskede mig.

Jeg anede intet om Tarot og syntes, at det var så tungt og kompliceret, hver gang jeg forsøgte mig med kortene ud fra Zieglers bog. Igennem de to weekender og med den intense undervisning, fik jeg hul igennnem til kortene, fordi det blev formidlet på et sprog, der var til at forstå.

Nu kan jeg selv formidle kortene og har fået en meget lettere tilgang til arbejdet med kortene. Alle de oplæg, som vi blev præsenteret for og som blev prøvet af på kryds og tværs har også været med til sætte kortene i perspektiv på flere forskellige måder.

Så jeg er yderst tilfreds med udfaldet - og ud over det intense arbejde var det også super hyggeligt - og den gode stemning har helt sikkert også medvirket til at det var en fornøjelse at være med.

Det sjoveste, var de lidt anderledes måder at bruge kortene på, som vi arbejdede med om søndagen, hvor man vælger et indikator kort og arbejder med kortenes svar ud fra det. Dertil var de mange oplæg jo spændende og med til at give et bredt indblik i kortenes funktioner.

Jeg har fået så meget med mig fra Louises Tarot kursus, så det nærmest ikke kan beskrives."

/Lærce E. Østergaard