Loading...

Om Louise og LCL Tarot.

- Jeg hjælper med at gøre Tarotkortenes visdom tilgængelig for dig, der ønsker at forstå dem - uden hokus pokus og med begge ben på jorden.

 

Jeg hjælper ikke kun med at ”føle hvad kortet fortæller dig”, når du kigger på det – jeg hjælper dig med rent faktisk at forstå hvad kortet betyder – to streger under facit og så fremdeles.

Jeg hjælper dig med at få kortets betydning helt ned på jorden, sådan at DU også kan være med – selvom du ikke ejer en tøddel intuition (for tro mig, det følte jeg bestemt IKKE at jeg gjorde, dengang jeg selv startede)

 

Velkommen indenfor <3 

 

Jeg hedder Louise Cecillia Larsen og jeg har arbejdet med Aleister Crowleys Tarotkort siden 2001. Jeg afholder kurser, som består af små hyggelige hold, jeg har privatsessioner 1:1, og så har jeg opbygget et univers af fantastiske mennesker, som følger med på min velbesøgte Facebookside.

 

- Jeg giver dig et kærligt skub i den rigtige retning.

 

 ***

 

"Louise er en kapacitet inden for tarotkort, og jeg var heldig at deltage på et af hendes kurser. Det har givet mig en rigtig god forståelse for principperne i kortene, både for de enkelte kort og for visse oplæg.

Hun har en inspirerende og meget kærlig tilgang til kortene, som jeg har været meget glad for at få indblik i.

Hendes store viden og den solide erfaring, hun har erhvervet sig gennem mange år, kombineret med hendes helt unikke blidhed og forståelse gør, at det, jeg fik med fra kurset, var af meget høj kvalitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale hendes kursus."

/Vibe Wellejus

 

"Louise's ro og blidhed skaber et trygt rum, hvor ens indre nysgerrighed tillidsfuldt kan udfolde sig frit under læsningerne.

Udover at Louise er fantastisk dygtig til at formidle kortenes budskaber på en kærlig og direkte måde (uden slørende indpakning) - så er der også tid og rum til refleksion og bearbejdning af det kortene fortæller - det giver, for mig, ro og støtte til endnu dybere indsigt"

/Anja Smed

 

***

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

  • Tarot session

Jeg giver kærlig og professionel sparring på det, du går og tumler med lige nu. Tarotkortene, du trækker, er en spejling af det, der foregår inden i dig. De er derfor de perfekte vejvisere og peger direkte på dit ”problem”
Og fordi jeg kender kortene så godt, kan jeg stille de rigtige spørgsmål, så du kan få sat spot på en ny vej at gå.

  

  • Tarotkursus

Jeg holder tarotkurset ”nem tarot for begyndere”. Her lærer du at bruge Aleister Crowleys tarotkort fra bunden. Alle 78 kort gennemgås nøje og du lærer forskellige oplæg, du kan bruge på din videre tarot rejse. Holdene er på maks. 10 kursister. Det betyder at stemningen altid bliver varm, tryg og nærværende.

 

  • Fællesskabet på Facebook

Hver mandag trækker jeg et tarotkort til min velbesøgte Facebookside. Til kortet hører en jordnær tekst, som alle kan forstå og som du kan tage med dig til din kommende uge. Det er et unikt fællesskab, vi har bygget op derinde og jeg holder meget af den dialog der skabes på siden.

 

Min historie:

Du er ikke ene om at føle dig forvirret, når du kigger på et tarotkort og dets mange symboler.

Det ved jeg fordi jeg sad, en lørdag formiddag, tilbage i 2001 – dagen efter at jeg havde fået mit første sæt tarotkort af nogle veninder til min 30-års fødselsdag – og trak mit første tarotkort og tænkte ”Wow hvor er det smukt – det taler til mig….

Men hvad siger det????

Der var ingen magisk åbenbaring, der viste mig, hvad kortet betød.

Der var ingen ”Intuitionens stemme”, der talte til mig…

Nix…

Nada...

Ingenting….

Så jeg slog op i den medfølgende bog og læste om det kort, jeg netop havde trukket, og det der stod, gav rigtig god mening, men der var bare så mange ord og symbolforklaringer, at det egentlige budskab fortabte sig i alle ordene.

Men da jeg virkelig følte, at kortene ville mig noget vigtigt, besluttede jeg mig for at tage et grundkursus, for at få kortenes betydning på plads og helt ned på jorden.

Efter kurset gik jeg i skarp træningslejr og øvede mig på alle, der krydsede min vej og havde lyst til at lægge krop til.

Det er blevet til mange spændende timer rundt omkring i det ganske land – ja sågar på min daværende arbejdsplads blev frokostpauserne brugt til formålet:

At jeg VILLE kunne det her Tarot.

Og det kom jeg til...

Jeg lærte at tolke kortenes budskaber og stille og roligt udviklede min intuition sig, og jeg får nu ofte billeder og fornemmelser, når jeg lægger kort for andre 

Alt dette har givet mig en solid erfaring og ballast til at arbejde professionelt med kortene.

Og her står jeg så i dag:

  • Jeg kan forstå, hvad kortene betyder og hvad de vil fortælle mig.

  • Min intuition udvikler sig kontinuerligt.

  • Jeg kan formidle denne viden videre på en jordnær og forståelig måde.

  • Og jeg ELSKER, når jeg formår at få andre til også at forstå det.

Jeg har siden 2008 holdt tarotkurser, bestående af små hyggelige hold. På disse kurser får vi kortenes betydning helt ned på jorden, fordi jeg selv kender til længslen efter at forstå kortenes budskaber.

Derudover elsker jeg at få folk til at gro.

Dette hjælper jeg med i mine 1:1 privatsessioner, hvor kortene hurtigt sætter spot på, hvor der skal tages fat.

 

De tørre facts:

Jeg er født i 1971 og er oprindeligt uddannet laboratorietekniker, hvilket jeg beskæftiger mig med 3 dage om ugen. Qua min uddannelse, holder jeg meget af struktur og to streger under facit, noget, som jeg benytter mig af, når jeg formidler kortenes budskab, på mine kurser.

I 2005 blev jeg færdiguddannet som healingsmassør og samtaleterapeut fra Kilden i Valby – jeg har her lært flere forskellige samtaleteknikker, som jeg bruger, når jeg lægger kort for andre. Et af specialerne på uddannelsen var drømmetydning, et område, der har min store interesse og hvor man, med stor fordel, kan bruge tarotkortene.

I 2015 blev jeg færdig med håndlæseruddannelsen hos Dodo Lindemann i Svendborg. Håndlæsningen er et område, som er under stille og rolig udvikling hos mig.

Jeg har deltaget på en del messer siden 2005, jeg har holdt foredrag og været inviteret til flere forskellige arrangementer som pigemiddage, polterabend og bruncharrangementer.

 

Vil du høre mere fra mig?

Få mit Fuldmåneoplæg hver måned.

Hver måned trækker jeg tarotkort til fuldmånen. Dette oplæg sender jeg ud til alle, der er på mit nyhedsbrev.

Oplægget fortæller, om de energier der er på spil i netop den fuldmåne vi går ind i. Hvilke energier vi forlader og hvilke energier der kommer til os.

Og så vil der være et godt råd til måneperioden.

Tilmeld dig herunder og få tilsendt et link til Fuldmåneoplægget hver måned, det koster kun din mailadresse:

 

Navn:
E-mail:

 

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg hver måned sender et link til mit Fuldmåneoplæg, samt anden interessant viden og tilbud om tarot. 
Du kan altid nemt afmelde dig igen med et enkelt klik.

 

 

 

Louise Cecillia Larsens mission er, at gøre Tarotkortenes visdom tilgængelig for alle, der ønsker at forstå dem.

Hun har arbejdet med Aleister Crowleys Tarotkort siden 2001 og har siden 2008 også undervist andre i at anvende kortene. Oprindelig er Louise uddannet laboratorietekniker og hendes naturlige evne for struktur og nøjagtighed, som dette hverv kræver, gør hende til en god og jordnær underviser med sans for detaljen.

Louise er derudover uddannet healingsmassør, samtaleterapeut og håndlæser. Hun har en passioneret interesse for, hvad der foregår i det enkelte menneske. Denne interesse skinner igennem i arbejdet med Tarotkortene – både i 1:1 sessioner og på hendes små hyggelige kursushold, hvor stemningen altid bliver varm og fortrolig.