Loading...

FuldmåneoplægTM

9. juli 2017 kl. 06.08

 

 

Kortet jeg har trukket på den energi, du kan udfase og slippe i den første halvdel af perioden, frem til nymånen, er 2 Stokke.

Kortet hedder Dominans og det fortæller, at det nu er tid til at give slip på noget af den selvkontrol, som hele tiden styrer dig og din måde at agere på. Vi kender det jo nok alle sammen, den indre kontrolfreak – den som gør, at vi gerne vil tage os godt ud. Vi vil gerne gøre det rigtige i de rigtige situationer. Det holder dig desværre også bare tilbage for virkelig at brænde igennem og være DIG med hud og hår. Som du ser på kortet ligger de to stokke og spærrer for flammerne, som er livsenergien – den bliver ligesom holdt nede.

Det er bestemt ikke udelukkende dårligt med selvkontrol, for den er jo også nødvendigt. Men prøv lige at mærke efter, om den har taget overhånd, så du holder dig selv tilbage...

 

For kortet for den energi, der skal startes op, er kortet Solen.

Og det er jo en helt anden energi – nemlig energien, at alt er muligt – alt er tilstede for at det kan lykkes for dig. Hvis altså du tør at slippe selvkontrollen fra første kort. Hvis du lader kontrolfreaken fare, så er der åbent for at hjælpen kan strømme til dig.

Kortet fortæller dig, at den energi som langsomt starter op og pibler frem, er energien ”Fri leg”.

Solen står nemlig for fri leg – bare se de to sommerfuglebevingede væsener, som danser forrest på kortet – de er frie og glade og jeg tænker, at der ikke er meget kontrolfreak over dem.

Så tør du slippe noget af din kontrol og overgive dig til Solens energi og nyde det som nu kommer ind i det liv?

 

Det gode råd til hele perioden er kortet 2 Mønter – Forandring.

Og ja – det er en kæmpe forandring, der sker når vi tør slippe vores kontrolfreak. Jeg vil nok gå så langt til at kalde det en forvandling.

Kortet råder dig til, virkelig at tage det store skridt ud af selvkontrollens klamme greb. Du skal ikke vente på at nogen gør det for dig – skubber til dig. Det fortæller dig, at hvad der er selvgjort, er velgjort. Det du opnår er virkelig din egen fortjeneste og den forvandling som sker, vil vare ved. Og det vil være særdeles positivt for dig. Så tag imod denne forvandling med kyshånd – det vil virkelig gøre dig godt.

 

Jeg håber at du får en dejlig fuldmåne – Held og lykke og rigtig god fornøjelse <3

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.