Loading...

FuldmåneoplægTM

11. april 2017 kl. 08.09

 

 

 

Kortet, for den energi du er klar til at slippe, er 4 Bægre – Luksus.

Kortet dukker op, når man befinder sig dér, hvor man har lagt sin power ud til andre. Forstået på den måde at du måske nok modtager masser af ros og anerkendelse fra dine nærmeste, fra dine omgivelser, din partner, dine kolleger eller måske din chef. Det gør at du knokler videre for at få anerkendelsen og dermed føle dig fyldt op.

Det er bare sådan, at når du er afhængig af, at dine energidepoter kun fyldes op med anerkendelse fra andre, i stedet for med anerkendelse og kærlighed fra dig selv, så er det i sidste ende tom energi – som i virkeligheden slet ikke fylder dig op, men efterlader dig med en tom fornemmelse, når du ikke lige får den anerkendelse, du higer efter.

Dette mønster er du nu klar til at afslutte hen over de næste 14 dages tid, frem til nymånen….

 

… hvor du kan op starte og implementere dette: 2 Mønter.

Kortet hedder kort og godt ”Forandring”.

Og det er den yderst positive, selvgjorte og varige forandring der henvises til med dette kort.
Dvs. Du i løbet af den første halvdel af måneperioden stille og roligt giver slip på behovet om at få anerkendelse og blive fyldt af andre, men har arbejdet på at tage din power hjem til dig selv og fylde dig selv op og nu i den sidste del af måneperioden kan implementere disse forandringer hos dig.

Og det er ikke blot en forandring, som er en døgnflue og som går over. Det er en forandring, som vil vare ved og ved – så tillykke med det.

 

Det gode råd, og dermed måden du skal tage din power hjem til dig selv på ligger i kortet Mønternes Konge.

Det er et uhyre powerfuldt kort. Som du kan se, er der flammer og røde og orange farver på kortet – alt sammen et udtryk for power og fremadrettet energi. Hesten er klar til at gå fremad og kongen på hesten er klar til at fjerne alt, hvad der skulle komme i vejen på hans færd.

Dette kort fortæller dig, at du nu skal bevæge dig frygtløst fremad – og ligegyldigt hvad der ligger i vejen, skal dette fjernes. Det har du også energien til – uhh det er en helt anden energi end der lå i marts måned og sidste fuldmåne. Denne periode er bare frem i bussen om man så må sige.

Jeg kan godt forestille mig, at du kan komme til at træde nogle over tæerne i denne proces og det er selvfølgelig angstprovokerende og ikke særlig rart. Men nogle gange er det nødvendigt, selvfølgelig ikke at træde på andre (for det er bestemt ikke okay), men at komme til at fornærme nogle, komme til at gøre nogle kede af det, fordi du står ved dig selv, det kan du altså ikke undgå – for du skal forstå, at hvis ikke du tager vare på dig selv og dine inderste ønsker, så bliver det DIG som føler sig trådt på – og er det ikke i virkeligheden lige så slemt? På denne måde vil du gå fra at være afhængig af at søge anerkendelse hos andre til at kunne fylde dig selv op.

Dette mønster vil selvfølgelig være forskelligt, fra område til område i dit liv. Du kan f.eks. være helt klar over dit værd på et bestemt arbejdsområde på dit job, noget du har foretaget dig længe – her behøver du ikke at få anerkendelse, fordi du bare ved at du leverer varen. Men hvis du så bevæger dig ud på et nyt område, så bliver du pludselig sårbar og har behov for andres ros. Dette er jo fuldstændig forståeligt. Det vigtigste er blot at du ved, hvornår du gør hvad og ikke hænger alt op på, om du nu bliver anerkendt eller ej.

  

Rigtig god fuldmåne <3

 

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.