Loading...

FuldmåneoplægTM

12. januar 2017 kl. 12:35

 

12.01.17

 

 

Det kort som ligger på pladsen for den energi, du kan give slip på nu, er kortet Djævlen (øverst til venstre). 
Det kan henvise til, at du har båret rundt på noget vrede. Det kan være at du har været vred eller såret over noget en eller anden har gjort. En som måske har trådt dig over tæerne og du ikke har sagt fra overfor.
Det har derfor hobet sig op i dig, og du går nu med den vrede eller sårethed og kan ikke rigtig give slip på den.
Du har nu muligheden for at tilgive den person som har gjort dig vred. Det kan også være dig selv, du har brug for at tilgive. Det at tilgive betyder ikke nødvendigvis at du bifalder det som er sket, eller at du siger at ”det er bare helt okay, det som du har gjort”. Nej det betyder at du slipper den ophobede energi omkring det at bære nag. Den energi æder dig op og forhindrer din livsenergi i at flyde frit og uhindret.
Så det er faktisk ikke for den anden persons skyld at du skal tilgive, men for din egen, så du kan bruge din energi på andre og mere vigtige ting som f.eks. at elske….

Hvilket bringer os frem til kortet og den energi du kan implementere i denne måne periode (det øverste kort til højre).
Det er nemlig kortet 2 Bægre, som hedder kærlighed. Det er den symbiotiske kærlighed, hvor man hører sammen.
Det kan være at høre sammen med et andet menneske, så der bliver et større VI. Det kan også være kærligheden til dig selv som kan blive mere hel og uden skrammer.
Det hænger jo i den grad sammen med det at tilgive og give slip på vreden. For når du tilgiver dig selv eller et andet menneske er muligheden for en større samhørighed til stede (hvis du altså ønsker dette).

Det gode råd til denne periode er Bægrenes Dronning (det nederste kort).
Hun beder dig om at stå fuldstændig ved dine følelser, sådan at når du nu i takt med at du åbner dig over for kærligheden, enten til dig selv eller et andet menneske, tør vise dine følelser som de er.
På den måde kan andre spejle sig i dig fordi dine følelser er rene og uden nogle gemte dagsordner. Jeg ved at det kan være svært og yderst angstprovokerende at stå fuldt ud ved sine følelser, men hvis du gør det, vil du stå så meget stærkere i dig selv.
Der er givetvis nogen som vil rynke på næsen af dig, men det er kun fordi de ikke kan tåle at du står ved dig selv. Så skal du måske prøve at være mindre sammen med disse mennesker (hvis det kan lade sig gøre) – eller også kan det være en projektion af, at DU ikke rigtigt accepterer det som foregår inden i dig. Prøv at mærk godt efter, hvad der er hvad.
Jeg ved godt at det kan være langhåret, men lad mig komme med et eksempel: Jeg købte (endnu) et træningsprogram og jeg syntes at min kæreste var lidt fordømmende overfor det og det gjorde mig naturligvis ked af det. Men da jeg mærkede ordentligt efter og talte med ham, viste det sig at han ikke var fordømmende, men fuldstændig neutral omkring det, men at det var min egen fordømmelse over at jeg (igen) havde brugt penge på et træningsprogram (som der igen var risiko for at jeg ikke fik brugt) – se det var vist en meget tydelig projektion ;-) – så her var det jo mig selv, som ikke accepterede mine egne følelser – pyh så du kan nok se, at det ofte ikke er spor nemt at mærke, hvad der er hvad.

Fuldmånedagen bærer kortet Ypperstepræsten. Fuldmånen ligger er i stjernetegnet Stenbukken og er påvirket af krebsens energi. Så måden du kan ”udleve” det gode råd er, at knokle for det som DU tror på – stå ved dig selv og dine følelser. Se efter om der er nogle mennesker omkring dig, du kan søge hjælp hos eller om der er én, du kan have som forbillede, som gør det du gerne vil.
Og så er det okay at beskytte dig selv i processen og se på, hvem der er vigtigst for dig (det kan igen være dig selv) – og brug så din energi på dem.

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.