Loading...

FuldmåneoplægTM

9. juni 2017 kl. 15.11

 

juni2017

 

Det første kort jeg har trukket til denne fuldmåne, er Bægrenes Prins.

Han fortæller, at du befinder dig i noget, hvor du prøver at tænke dig ud af dine behov, i stedet for at føle dem og udleve dem bevidst.

Du har et eller andet form for behov, som du ikke rigtigt har anerkendt eller noget som ligger så skjult at du i virkeligheden ikke er bevidst om det endnu. I stedet prøver du at kontrollere dine behov, ved at tænke dig til, hvordan du ”bør” føle og ”bør” opføre dig.

De behov som ligger i dette kort er typisk behov, man måske gerne vil undertrykke, da de ikke ligger ”i tråd” med normen. Det kan godt handle om seksuelle behov, men det kan lige så godt handle om andre ting, som fx at tage sig en pjækkedag, fordi man har behov for bare at ligge på sofaen hele dagen og spise chokolade og se NetFlix, uden mand og børn i nærheden. Det kan også være at man gerne vil sige til sin mand, at man ikke har lyst til at tage med til tante Odas fødselsdag på lørdag, men det ”gør man jo ikke”. Så i stedet for at anerkende behovene, kontrollerer vi dem og undertrykker dem.

Så prøv, de næste 14 dage – frem til nymånen, at blive bevidst om dine virkelige behov. Jeg siger ikke, at du partout skal udleve dem alle. Men vær bevidst om, hvornår du rent faktisk handler mod dine egne inderste behov. Blot det at blive bevidst, kan gøre dig langt klogere på dig selv. Det at vide, hvornår du undertrykker dine behov og tager ”en for holdet”, for så næste gang at tage dig af DIT behov, er guld værd, både for dig selv, men faktisk også for dine omgivelser. Det er langt nemmere at være sammen med én, som tager sig af sine egne behov.

 

Nr. 2 kort – det som fortæller lidt om det, der så småt kan startes op i denne periode, er Mønternes Prinsesse 

Og uhh for et opstartskort…!!!

Hun er jo gravid og dermed henviser hun til noget meget kært og meget vigtigt hos dig.

Det kan godt være en konkret graviditet, men det kan, i ligeså høj grad, henvise til et projekt, en opgave, en ny livsanskuelse, et drømmejob, du leder efter eller noget helt tredje. Pointen med dette kort er, at det er noget som er af ekstremt vigtig karakter for dig. Det hænger måske sammen med at du bliver mere bevidst om dine virkelige behov med det første kort.

Dette vigtige er på vej til at blive ”født” eller frigivet hos dig. Du har nurset det længe, og nu er det ved at være tid til at vise det frem.

Men fordi det er så vigtigt for dig, er det også meget sårbart at vise det frem – det er jo meget forståeligt. Men kortet antyder at du vil have mere og mere lyst og behov for at vise dette nye frem – det vil presse sig mere og mere på.

 

Det gode råd til perioden er det smukke kort Universet.

Det fortæller dig, at du har alle muligheder for dine fødder og det, du skal få øje på er, at de begrænsninger der er, for at du kommer ud over stepperne med dine projekter fra nr. to kort, er begrænsninger du sætter op for dig selv.

Jeg ved godt at det kan lyde temmelig provokerende, hvis man føler at man sidder i suppedasen, men så er det om at kigge på de muligheder, der rent faktisk er, dér hvor du befinder dig nu, i stedet for at se på begrænsningerne. For begrænsninger har vi jo alle i mere eller mindre grad. Men muligheder har vi også alle – det er blot om at få øje på dem.

Start med at vær glad for det du har nu. Find alle de positive ting der er i dit liv lige nu og se, hvilke muligheder det giver dig. Så kan det meget vel være, at du ser nye muligheder.

Jeg vil komme med et nærværende eksempel fra mit eget liv, som fylder meget for tiden: Jeg befinder mig i et fuldtidsjob, som jeg er ret glad for og som jeg ønsker at fortsætte i. Samtidig har jeg hele det her tarot univers, som jeg virkelig elsker og derfor bruger rigtig meget tid på. Det betyder at jeg stort set bruger al min fritid på at arbejde med tarot. Det gør mig jo ind i mellem træt, for selvom jeg elsker mine kort, har jeg jo også brug for at holde helt fri.
Derfor ønsker jeg mig brændende at gå ned i tid på mit job, men det kan jeg bare ikke få lov til. Det kunne godt begrænse mig og jeg kunne opgive mine kort og sige, at det ikke kan lade sig gøre…
Men i stedet har jeg valgt at se det positive i, at jeg rent faktisk har et godt job og nogle kolleger jeg holder af og det må være okay for nu. Det er bestemt en proces for mig at acceptere at sådan ligger landet for mig lige nu. Jeg vil IKKE droppe mine kort og det jeg er ved at bygge op.

Jeg vil tro på at løsningen indfinder sig når tid er… 

Forstår du, at alt handler om, hvordan vi ser på vores omstændigheder? Jeg siger ikke at det er nemt, blot at det er muligt, med noget fokus.

 

Jeg vil med disse ord ønske dig en fantastisk fuldmåne <3

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.