Loading...

FuldmåneoplægTM

10. maj 2017 kl. 23.43

 

Hmm jeg har faktisk gået rundt om mig selv i dag, inden jeg nu endelig har sat mig ned for at skrive denne måneds fuldmåneoplæg. Det skyldes, at det faktisk er mere kompliceret at formidle – eller det tror jeg i hvert fald, men jeg ved jo, at der plejer at ”lande” noget, når jeg sætter mig her til tasterne.

Men det ser faktisk ud til, at det ikke bliver verdens nemmeste periode vi går ind i…. Nå men her kommer det - maj måneds fuldmåneoplæg:

 

 

Den energi der er med os lige nu – det som stille og roligt fases ud..... 

– er det smukke kort 3 Bægre, som hedder Overflod.

Og det er den overflod der er, når 1+1 bliver 3. Dvs. når det hele bare går op i en højere enhed, og du føler dig forbundet med dem omkring dig – det kan faktisk føles som om I er forbundet på et mere spirituelt plan.

Det kan være at du er i en gruppe, hvor I udvikler jer sammen eller du befinder dig sammen med nogle mennesker, hvor I sammen skaber den synergi jeg nævnte, når 1+1 bliver 3. Den følelse af, når du befinder dig sammen med nogle mennesker, som får dig til at vokse og udvikle dig i den rigtige retning.

Det kan være at du sammen med disse mennesker føler dig løftet til et højere niveau. Som du kan se, flyder lyset ubesværet ud af lotusblomsterne og ned til rødderne, som igen nærer blomsterne. Der er flow over hele linjen med dette kort.

Jeg tænker det lidt som at være omfavnet, set og hørt. Den tryghed der ligger i dette, kan give grobund for at komme videre, fordi du føler dig fyldt op. Denne energi er til stede lige nu, så nyd det og sug til dig………

 

……… for den støtte kan du bruge i den næste fase, som så småt starter op:

7 Bægre -Fordærvelse…..

Det lyder voldsomt og ikke særlig rart, og det har også været årsagen til at jeg har gået lidt rundt om den varme grød i dag.

Kortet står ganske simpelt for at stå der i mudderet og ikke føle at vi kommer nogen vegne. Og hvad er nu det for noget, ovenpå det fantastiske kort, 3 bægre, som vi skal give slip på – piiiiv….

Men nu er det jo sådan, at vi kun kan gøre det selv, som vi virkelig gerne vil. Altså du kan få en masse hjælp og støtte og vejledning og blive set og hørt og støttet osv. Men når alt kommer til alt, er du selv nødt til at træde ud af slammet!

Du kan måske nok føle, at du sidder fast og ikke kan komme videre – og det er en helt reel følelse. Hvis du kigger på kortet, kan du se at baggrunden er mat og det kunne godt se ud, som om der er noget inde bagved – det kan du bare ikke se endnu fordi du befinder dig der, hvor du gør – i mudderet. Du kan finde på at fokusere alle mulige andre steder end dér hvor problemet ligger – overspringshandlinger kan man kalde det. Og – øv - ikke så fedt et sted at være….. Hvad kan du så gøre????

 

Jo det gode råd her, som er kortet 4 Stokke – Fuldendelse

fortæller dig at det nu er på tide at beslutte dig for om du vil lukke døren, låse den, smide nøglen væk og aldrig mere åbne den – eller om du vil blive stående i mudderet…..?

Kortet hedder Fuldendelse og det fortæller, at en fase har nået sin ende og du står overfor en ny fase. Du kan vælge, om du vil træde ind i den nye fase eller om du vil blive, hvor du er  – det er din beslutning, og kun din.

Hvis du beslutter dig for at træde ind i den nye fase, skal du lukke den gamle fase godt og grundigt. Du vil garanteret opleve at diverse monstre stikker deres fjæs frem, når du forsøger at lukke døren. For måske vil du opleve de skygger bag den matterede baggrund i kortet 7 Bægre, vil åbenbare sig for dig – dem du har prøvet at undertrykke. Men ved du hvad? Hvis du tør at gøre op med de skygger, så kan du lukke døren og aldrig mere vende tilbage igen.

Når du erkender dine skygger, mister de magten over dig!

Er det en uoverensstemmelse i en relation, du skal have kigget på? Eller er det noget andet du gerne vil komme videre med?

 

Konklusionen på dette oplæg er:

Sug til dig af den støtte du får lige nu – den støtte skal du bruge for at gå den sidste del af vejen selv for at komme op af din mudderpøl. Det gør du ved at beslutte dig for at lukke døren til det som ligger i vejen for dig.

 

Jeg tænker, at det passer så fint med at fuldmånens tema, astrologisk, ligger i skorpionens tegn. Skorpionen er jo lidt mystisk og hemmelighedsfuld og med dens skygger, kan det være svært at få øje på, hvordan tingene virkelig hænger sammen.

 

Grunden til, at der på billedet ligger en sten, hvorpå der står ”Power”, er at inden jeg skal lave fuldmåneoplægget, ofte trækker et Ærkeengle kort, for at se, hvem der er med, når jeg trækker kortene. Og jeg trak Ærkeenglen Raziel og på kortet stod følgende budskab: Take back your Power! og så så jeg pludselig den sten her ligge blandt alle mine andre sten og krystaller, og sjovt nok er det ikke lige en sten, jeg kunne huske at have liggende, men den var da lige til oplægget her.

 

Så TAKE BACK YOUR POWER!

 

Og rigtig god fuldmåne <3

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.