Loading...

FuldmåneoplægTM

3. december 2017 kl. 16.48

 

December 2017

 

Kortet for den energi, der slipper i denne måneperiode, er Bægrenes Prinsesse.

Og det er ret godt at slippe denne energi.

For kortet står bl.a. for at være fanget i sine følelsers lænker. Og det betyder i bund og grund at man kan være fanget i de følelser, som nogle gange kører rundt i kroppen på én – kender du det?

Man kan være så overvældet af sine følelser, at man ikke kan tænke klart og rationelt…

Det kan så afstedkomme, at man foretager nogle dumme valg – eller slet ikke tager et valg. Det kan typisk være fordi man er bange for at miste noget eller nogen – eller man er bange for ikke at være god nok.

Det er faktisk en umoden tilstand (selvom vi alle kan blive fanget i den)

Denne tilstand slipper heldigvis

Og bliver erstattet med noget langt mere modent.

  

Kortet for den energi, der kommer, er nemlig Mønternes Konge.

Han er faktisk det modsatte af Bægrenes Prinsesse. Hun er umoden, mens han er moden og fornuftig.

Han ved godt, når noget skal ordnes og tages hånd om – det kan være sig et økonomisk anliggende, som skal ses efter i sømmene. Eller det kan være en relation, der skal kigges på.

Han reagerer også, hvis han mærker, at der er noget galt med helbredet. Han lukker ikke øjnene for opgaver og tilstande, der skal tages hånd om.

Så det er jo en langt mere brugbar energi, der nu vil indfinde sig.

Det betyder, at du er klar til at åbne øjnene for, hvordan du virkelig har det, inderst inde, samt at gøre noget ved det, der ”skurer” – noget du måske tidligere ”fejede ind under gulvtæppet”

  

Det gode råd til denne periode er kortet Sværdenes Prinsesse.

Og hun er jo en fighter. Hun kæmper mod undertrykkelse. Og det er fordi hun er træt af at blive holdt nede.

Hun siger nu JA til sig selv. Hun har indset at HUN er den vigtigste i HENDES liv, og det er hun parat til at kæmpe for.

De ting du måske vil indse i det forrige kort (de ting, der ikke længere skal fejes ind under gulvtæppet) – kan du måske få en ubændig trang til at gøre noget voldsomt ved, fordi du måske bliver opmærksom på at du har følt dig undertrykt.

Det gode råd er, at du skal bevare din voksne og fornuftige tilgang. For hvis du kaster dig hovedløst ud i et oprør, risikerer du at stå og stampe i gulvet for at få din vilje (hvis du forstår, hvad jeg mener) – og så er du faktisk tilbage til det første kort (Bægrenes prinsesse), hvor du var fanget i dine følelser.

Så det er lidt af en balancegang. Bliv opmærksom på det, som rører sig i dig (og som måske undertrykker dig) og gør noget ved det. Men bibehold en fornuftig tilgang til det, der dukker op. Prøv at bevare roen. Sæt dig ned og træk vejret heeelt ned i maven, før du handler på noget. Og handl så.

 

Rigtig god fornøjelse og god fuldmåne

Kærlige hilsner fra Louise

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.