Loading...

FuldmåneoplægTM

6. september 2017 kl. 09.04

 

Fuldmånen september

 

Kortet for energien, vi skal til at slippe, er 8 Sværd – Indblanding

Du kan i noget tid have følt at du har stået i stampe og det kan meget vel være, fordi at du faktisk har skullet foretage et valg.

Du har stået eller står overfor nogle valg, som umiddelbart synes at være lige gode, dvs. at der både er fordele og ulemper ved begge valg og du kan faktisk ikke bestemme dig, fordi ”listerne” over fordelene og ulemperne ikke giver dig et klart billede af, hvad du skal vælge.

Du kan faktisk ikke ”se skoven for bar træer”. Og jo mere du forsøger at tænke dig til udfaldet, jo mere uklart synes det at blive.

 

Den energi, du bevæger dig ind i er kortet 10 Sværd – Ruin.

Og det fortæller, at du, inden du kan foretage dit valg, er nødt til at konfrontere dig selv med din tankegang. For du har nok en tendens til at slå dig selv oveni hovedet fordi du, enten ikke kan tage det valg, eller at du bare står i stampe.

Så her er det altså dine giftige tanker du ikke kan komme udenom at gøre noget ved. Du er pinedød nødt til at afslutte den strøm af negative tanker og erstatte dem af nogle mere opbyggende tanker.

Og det kræver vedholdenhed.

Hver gang du tager dig selv i at tænke negativt, så sig, kærligt, til dig selv: ”Hovsa, der var en negativ tanke. Hvad kan jeg tænke i stedet, som er kærligt og opbyggende?”

 

Det gode råd til dig: Tja så kom ham her Narren igen.

Han er også denne uges fokuskort på min Facebookside

Der er reelt noget, der holder dig tilbage. Det er en angst, som stopper dig i at gøre det du gerne vil. Denne angst tror jeg bestemt har noget at gøre med at du ikke har kunnet foretage det valg.

Den angst skal du nu identificere og slutte fred med den. På den måde kan du lettere tage springet.

Når du er godt i gang med at luge ud i dine negative tanker og når du når frem til en beslutning om, hvad du skal vælge (jf. de 8 Sværd), så lad være med at tænke så meget mere over det og spring så ud i det.

Jeg skrev om de tre zoner i Facebook opslaget, så jeg vil ikke gentage dem her. Men læs dem gerne – det giver rigtig god mening i forhold til at tage springet. Kom til opslaget her.

 

Jeg vil hermed ønske dig en rigtig god fuldmåne <3

Kærlig hilsen 

Louise

 

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.