Loading...

FuldmåneoplægTM

29. maj 2018 kl. 16.20

 

 

Kortet til energien vi bevæger os ud af, er 6 Stokke – Sejr.

Fra succes til sejr kan vi også kalde det. Og det skriver jeg fordi det gode råd til sidste fuldmåne periode netop var kortet Succes. Dette kort fortalte dig, at du skulle se på ALLE de små succeser i din hverdag og se på hvor langt du egentlig er kommet.

Og det lader da i dén grad til at du har hørt efter og lavet dine lektier. Du har med dette gode råd bevæget dig fra at løbe panden mod en mur (kortet 7 Stokke fra sidste periode) til dette smukke kort - Sejr.

Og det er sejr for alle involverede parter, der her hentydes til.

Så fra at du har følt dig ensom på din vej og skulle bruge dit mod og din styrke til at okse dig frem, kan du nu tage det stille og roligt og nyde at du nu har opbakning på din vej – Hurra.

 

Og den energi du bevæger dig ind i er kortet 3 Stokke – Dyd.

Og det er faktisk en endnu mere forfinet energi, hvis du vel at mærke lægger en dyd i det, du gør – i det som virkelig betyder noget for dig.

For kortet viser dig, at det du lægger dit fokus på og gør en dyd ud af, det vil vokse og du vil bevæge dig nærmere og nærmere din egen kerne, der hvor der er ro – sådan nærmest på den meditative måde.

Og jeg kunne godt tænke mig at forklare ordet Dyd – for jeg tror faktisk at det først er for nylig, jeg virkelig har forstået det ord:

At gøre en dyd ud af noget – er ikke blot at fokusere på det. Det er virkelig at gøre sig umage ned til aller aller mindste detalje. At gøre sig umage er at hver en lille finesse bliver vendt og drejet og finpudset, sådan at det færdige værk er et mesterstykke – intet mindre.

Det er dyd.

Og når du virkelig har gjort en dyd ud af at lave noget – og du er færdig – ja så ved du at du har gjort dit ypperste og ikke har kunnet gøre det bedre – og det giver en ro, som er ubetalelig.

Det er denne fine energi du bevæger dig ind i i løbet af denne periode.

 

Kortet der giver dig det gode råd til perioden er 4 Stokke – Fuldendelse.

Det gode råd fortæller dig at det er tid til at gøre noget færdigt – du skal nu lukke den dør, du måske har gået lidt rundt om og ikke har kunnet få lukket.

Nu er det altså blevet tid til at færdiggøre det og lukke døren godt og grundigt.

Og det går faktisk rigtig godt i hånd med de 3 Stokke fra før – din færdiggørelse skal gøres med dyd.

Som jeg skrev lige før: Når du gør en dyd ud af det, så ved du med dig selv, at det er gjort ordentligt – og i øvrigt til alles bedste (hvis der altså er flere involverede i sagen).

 

Og så har vi lige det englekort jeg havde med til hjælp under trækningen af oplægget:

 

 

Take Back Your Power – Tag din power hjem til dig selv!

 

Rigtig god fuldmåneperiode <3

Kærlig hilsen Louise

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.