Loading...

FuldmåneoplægTM

31. marts 2018 kl. 14.37

 

 

Energien der (heldigvis) slipper, er kortet 9 sværd – Grusomhed.

Det lader til at have været en hård periode, der slipper sit tag. Det har været en periode, hvor fortiden har stukket sit grimme fjæs frem. Det kan givetvis have drejet sig om problemstillinger, der ligger helt tilbage i barndommen. Du har måske været tvunget til et opgør med din nære familie.

Det kan også være at du ”blot” har været stillet ansigt til ansigt med nogle handle- eller tankemønstre, der har rod i din barndom eller din tidlige voksentid.

Dette kort plejer at nive godt – fordi det er meget rodfæstede tankemønstre man bliver konfronteret med. Og de kan af samme grund være svære at se tydeligt.

Heldigvis er dette ved at være slut…

 

For kortet til energien der kommer til os, er noget helt andet. Det er kortet Stokkenes Dronning der dukker op på denne plads.

Du kommer til at opleve en ro, som netop indfinder sig fordi du har gjort op med din fortid i det forrige kort.

Dronningen på kortet sidder på sin trone og stråler. Hun har gået den lange, svære vej og er nu et sted, hvor hun roligt tør se sig selv i øjnene. Fortidens kampe har hun med sig (symboliseret i de mørke pletter på leoparden) – men det er ikke noget der styrer og overmander hende. De har blot gjort hende til den hun er: Lysende og kærlig.

Du vil derfor gå en tid i møde, hvor du vil have mulighed for at føle dig powerfuld og i overskud - hvis du vel at mærke følger det gode råd til perioden.

 

Og det gode råd er kortet Bægrenes Konge.

Og hold op han er da også alle steder. Jeg synes godt nok at det kort dukker op tit og ofte.

Men det er måske ikke så mærkeligt – da han handler om de nære relationer. De relationer, hvor du kan føle dig hjemme og være dig selv. Det er de relationer, der kommer nærmest at være din sande familie. Og det er jo ikke nødvendigvis din familie af kød og blod – men den familie, du føler dig tryg og hjemme hos.

Så det gode råd til perioden er, at det er de relationer du skal bruge tid med. Det er der du skal lade op – for selvom du har masser af overskud, skal du stadig have et sted, du kan lade op. Og det skal være dér, hvor du har det allerbedst og føler dig mest tilpas - ellers kan du ikke bevare dit overskud.

 

Rigtig god fuldmåneperiode og god påske <3

Kærlig hilsen Louise

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.