Loading...

FuldmåneoplægTM

2. marts 2018 kl. 01.52

 

 

Kortet til den energi, der langsomt fader ud i løbet af perioden, er Bægrenes Konge.

Du nærer et stort ønske om at kunne være dig selv, ligegyldigt hvor og i hvilken situation du befinder dig. For ville det ikke være skønt, bare at kunne læne sig tilbage og være sig selv sammen med alle forskellige mennesker?

Sådan forholder virkeligheden sig dog sjældent. Og det er helt normalt at vi ikke er os selv 100% i alle situationer.

Du bruger imidlertid meget energi på at finde ud af, hvor og med hvem du befinder dig godt og trygt sammen med. Og det er altså rigtig godt at blive bevidst om.

Hvor føler du dig hjemme og tryg og hvor føler du at du må gå på listesko og lægge bånd på dig selv?

 

Kortet til den energi, som dukker op i perioden, er Djævelen.

Og her vil du måske komme i kontakt med din vrede og dermed kommer begrebet tilgivelse også til at spille en rolle.

For i og med at du har brugt energi og identificeret de steder og de mennesker, hvor du skal lægge bånd på dig selv, så har du måske opdaget at steder, hvor du burde føle dig tryg og dig selv – dér kan du ikke få lov at udfolde dig. Det kan være at du lægger bånd på dig selv pga misforstået hensyntagen og at hele problemstillingen faktisk ligger hos dig selv. Men det kan også være at du har opdaget at du bliver ”holdt nede” med misbilligende blikke eller det, der er værre.

Og det kan man jo godt blive vred over. Enten vred på dem, der ”holder dig nede” eller vred på dig selv over at du ikke bare kan være dig selv.

Og her er det at tilgivelsen kommer ind.

Hvis det drejer sig om et andet menneske, må du blive enig med dig selv om du vil tilgive eller komme videre – eller hvis det er dig selv du er vred på, så brug tid på at tilgive dig selv. For det har givetvis været nødvendigt at holde dig selv nede – for at beskytte dig selv.

Vrede er ikke godt i længden. Vrede er god til at sætte grænser, når disse bliver overskredet. Men vrede, som holdes inde fortærer dig stille og roligt.

 

Det leder os hen til det gode råd, som er kortet 8 Mønter – Omtanke.

Og det underbygger det, jeg skrev om i det forrige kort – tilgivelse.

Tilgivelse vil bygge dit fundament op, så du, med tiden, kan blive bedre og bedre til at tage vare på dig selv, sådan at du kan mærke om dine relationer er opbyggende eller nedbrydende og dermed blive bedre og bedre til at mærke om de mennesker, du omgiver dig med, skal være byggesten i dit fundament – i dit liv – eller om de ikke skal være en del af dit fundament længere.

 

Rigtig god fuldmåneperiode <3

Kærlig hilsen Louise

 

Vil du have besked om fuldmåneoplægget hver måned? 

Jeg laver dette fuldmåneoplæg hver måned. Oplægget bliver først offentliggjort her på hjemmesiden et par uger efter fuldmånen, men hvis du er på mit nyhedsbrev, sender jeg dig et hemmeligt link til oplægget et par dage før fuldmånen, så du har mulighed for at arbejde med det.

Hvis du gerne vil have tilsendt dette link et par dage inden fuldmånen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder.
Her kan jeg også finde på at skrive andre interessante ting om tarot.

Navn:
E-mail:

Jeg hader også SPAM og lover ikke videregiver din mail til 3. part.
Uanset hvor mange gange jeg har modtaget din mail-adresse, sender jeg kun samme mail til dig én gang.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.